Kurs for lærlinger
Under følger kursplan for fagoperatører, kjøttfagene, baker og konditor, kokk, servitør, reiseliv og salg:
IMP/Kjøttfagene *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2024/2026 |
Vår 2025/2027 |
Høst 2025/2027 |
Vår 2026/2028 |
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X | X |
|
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
Baker og Konditor *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2026/2028 |
Vår 2025/2027 |
Høst 2025/2027 |
Vår 2026/2028 |
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
|
X |
|
X |
|
X |
|
X |
|
|
X |
|||
|
|
X |
|
|
|
|
|
X | |
|
X |
|
||
|
|
X |
||
|
|
X |
|
X |
|
|
|
||
|
X |
X |
Kokk *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2026/2028 |
Vår 2025/2027 |
Høst 2025/2027 |
Vår 2026/2028 |
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
|
X |
|
X |
(1+2 års lærlinger)* Ikke obligatorisk – sterkt anbefalt 🙂 |
X |
|
X |
|
– 2 dager |
X |
|
X |
|
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
X |
X |
|
X |
X |
||
|
|
|
||
|
X |
X |
X |
X |
Servitør *= kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2026/2028 |
Vår 2025/2027 |
Høst 2025/2027 |
Vår 2026/2028 |
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
(1+2 års lærlinger)* Ikke obligatorisk – sterkt anbefalt 🙂 |
X |
|
X |
|
|
X |
|
X |
|
|
|
X | ||
|
|
X |
|
|
|
X |
X | ||
|
X |
|
||
|
X |
|
||
|
|
X | ||
|
X |
|
||
|
|
X | ||
|
|
X | ||
|
X |
|
|
|
|
|
X |
||
|
X |
X |
||
|
|
X |
|
X |
|
X |
X |
||
|
X |
X |
X |
X |
Reiseliv og Salg *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2026/2028 |
Vår 2025/2027 |
Høst 2025/2027 |
Vår 2026/2028 |
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
|
||
|
X |
X |
||
|
|
X |
|
|
|
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
|
|
X |
|
|
|
X |
|
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |