Kurs for lærlinger
Under følger kursplan for fagoperatører, kjøttfagene, baker og konditor, kokk, servitør, og resepsjon:
IMP/Fagoperatører *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
|
X |
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
Kjøttfagene *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
X |
Baker og Konditor *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
X |
X |
Kokk *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
– 2 dager |
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
|
X |
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
Servitør *= kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
|
X |
|
|
X |
|||
|
X |
X |
||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
|||
|
X |
|
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |
Resepsjon *=kurs som er felles for flere lærefag |
Høst 2019/21 |
Vår 2020/22 |
Høst 2020/22 |
Vår 2021/23 |
|
X |
X |
||
(2 års lærlinger) |
X |
X |
||
|
X |
X
|
||
|
|
X |
|
|
|
X |
X |
||
|
X |
X |
||
|
X |
X |